Detall de l'activitat

Novembre
10
2020
18anys: infant o adult? Similituds i diferències en l'atenció pal·liativa en equips pediàtrics i adults.
Es tracta d'un cas clínic on es valoraran/ discutiran la intervenció pal·liativa dels equips pediàtrics / adults. Les dinàmiques es duran a terme amb el Kahoot.
Sessió ordinària
Societat Catalano-Balear de Cures Pal·liatives (GT Anjana), Societat Catalana de Pediatria (C.Pal.liatives i cronicitat)
Dimarts, 10 de novembre de 2020
10-11-2020 | 18:00 - 20:00 | On line
18:00 - 18:15Benvinguda ( Sessió inaugural )
Presentador/a: Dr. Andrés Morgenstern Isaak. Adjunt responsable de la Unitat d'atenció pal·liativa pediàtrica i al pacient crònic complex. Hospital Universitari Vall d’Hebron
Presentador/a: Ana Anton. Coordinadora dels Serveis Educatius al Baix Llobregat
18:15 - 19:15Discussió del cas clínic “Pacient de 18 anys: infant o adult? Similituds i diferències en l’atenció pal·liativa integral en equips pediàtrics i adults” ( Cas clínic )
Es presentarà un cas clínic de pacient de 18 anys amb càncer avançat i es discutirà l’ abordatge multidisciplinar d’equips de Pal·liatius pediàtrics i Pal·liatius d’adults
Es convidarà als assistents a la sessió que puguin participar en la presa de decisions a través de l’accés directe pel Kahoot.it ( es donarà el CODI a la sessió )
Ponent: Gemma Gómez Llanes. Infermera de la Unitat del pacient crònic complex i pal·liatiu pediàtric Hospital Parc Taulí.
Ponent: José Vicente Serna. Metge adjunt de l’equip d’Atenció a la Cronicitat i Cures Pal·liatives Pediàtric. Hospital de Sant Pau.
Ponent: Daniel Toro Pérez. Psicòleg del Servei d’ Atenció Pal·liativa i Pacient Crònic Complex . Hospital de Sant Joan de Deu.
Ponent: Magí Baños. Treballador social. Fundació Enriqueta Villavecchia.Unitat d'atenció pal·liativa pediàtrica i al pacient crònic complex .Hospital Universitari Vall d'Hebron/Hospital Universitari Germans Trias i Pujol
Ponent: Àlex Rodríguez. Mestre de l’Institut Les Salines. El Prat de Llobregat.
Ponent: Gala Serrano Bermudez. Cap de servei del Servei de Cures Pal·liatives. Institut Català d’Oncologia. L’Hospitalet.
19:15 - 19:30Tancament i cloenda. ( Sessió cloenda )
Presentador/a: Dr. Jordi Trelis. Director assistencial i Director corporatiu de Cures Pal·liatives a l’ Institut Català d’Oncologia. President de la Societat Catalano Balear de Cures Pal·liatives.
Presentador/a: Dr. Sergi Navarro Vilarrubí. Coordinador del Servei d’atenció pal·liativa i pacient crònic complex. Hospital de Sant Joan de Deu. Presidente de la Sociedad Española de Cuidados Paliativos Pediátricos .